Megoldásaink cégek, vállalkozások részére

Optimalizáljuk flottájának működését. A komplett flottakezelési támogatástól a csak egy területet érintő problémákig. Kompetens és költséghatékony megoldásokat kínálunk. Nem kész, dobozos ötleteket ajánlunk Önnek, azon a területen segítünk, ahol erre igény van.

Megoldásainkat Önnek ajánljuk, ha cégében, vállalkozásában vannak céges gépjárművek. Kérem engedje meg, hogy megvilágítsam, hogy miben vagyunk mi mások mint a piacon lévő tanácsadók vagy flottakezelők.

A flottakezelési piacon sok jó megoldással találkozhat. De honnan tudja, hogy az Ön számára a legjobbat kapja? Minden flottakezelő szívesen ad tanácsot. Ha felkeres egy flottakezelőt azzal a céllal, hogy költséget, időt és energiát szeretne megtakarítani céges autóin, a válasz mindig ugyanaz lesz

“Természetesen, segítünk az Ön számára a legjobb megoldást megtalálni!”

És mi ezzel a baj?

Az, hogy a legjobb szándékok ellenére is csak részben igaz… megmagyarázom miért! Egy flottakezelő azon termékek és szolgáltatások közül akar eladni Önnek, amelyekkel rendelkezik. Ez teljesen normális. Olyan senki sem mond, hogy

“Menjen inkább a konkurenciához, mert az ő szolgáltatási csomagja ideálisabb lenne Önnek!”

Azaz a saját kínálatából ajánlja fel azt, amit legjobban hozzá tud illeszteni az Ön igényeihez. Mit gondol, ez a legjobb megoldás a piacon az Ön számára? NEM… korántsem.

Mi azért dolgozunk, hogy a gépjármű üzemeltetési és a flottakezelési piacon fellelhető megoldások közül tényleg a legjobbat ajánljuk Önnek.

És mi erre a garancia?

Nincs saját termékünk. Nem szorulunk korlátok közé, azáltal, hogy a saját termékünket “kell” áruljuk. Függetlenként vizsgáljuk meg flottáját, a piacot és javaslatot teszünk az Ön számára ténylegesen a legideálisabb működésre.

Ön mit veszíthet?

Semmit.

És mit nyerhet?

IDŐT, PÉNZT ÉS ENERGIÁT!

Alább láthatja részletesen felsorolva, hogy pontosan mely területeken tudunk Önnek költséghatékony és kézzelfogható előnyökkel járó megoldásokat nyújtani. Olvassa el a témaköröket és utána gondolja át, hogy Ön min szeretne változtatni flottájában, céges autóival kapcsolatban. Alacsonyabb költségek? Kevesebb probléma? Kevesebb idő ráfordítás? Ezek mind elérhetőek. Biztosak vagyunk benne, hogy gyors és hatékony megoldásokat tudunk Önnek is ajánlani.

Beszerzés (új gépkocsi vásárlás)

 

Ha Ön elmondja nekünk, milyen elképzelései, igényei vannak, mi javaslatot teszünk, hogy szerintünk milyen gépjárművek a legideálisabbak az Ön vállalkozása számára. A piaci ismereteinknek köszönhetőe, feltérképezzük a kínálatot, és megadunk minden támogatást, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa. Ezt követően abban is segítünk, hogy a piacon elérhető legjobb pénzügyi konstrukcióval, a lehető leggyorsabban beszerezhesse az új gépjárművét az ideális  kereskedőtől, importőrtől.

Üzemeltetés (szerviz, karbantartás)

 

Egy gépkocsi beszerzése egyszeri döntés és költség, de évekig szervizeltetni, az folyamatos kiadás és döntések sorozata. Flottáknál ez különösen fontos, mivel a céges gépkocsi darabszámokkal többszöröződhet az ablakon kidobott pénz. Több gépjárműnél már komoly kedvezmények és kényelmi szolgáltatások is elérhetőek a szervizeknél! Forduljon hozzánk bizalommal és feltérképezzük Önnek a legideálisabb szervizeket.

Üzemeltetés (gumiabroncs kezelés)

 

Csak négy kerékről van szó és mégis mennyi kérdést vetnek fel. Téli, nyári, négy évszakos abroncsok? Alufelnivel, lemezfelnivel, kicsivel, naggyal? Rengeteg márka, rengeteg típusa van a piacon. Ember legyen a talpán aki eligazodik köztük. Mi eligazodunk. Forduljon hozzánk bizalommal és segítünk kiválasztani és beszerezni az Ön számára legköltséghatékonyabb és legbiztonságosabb abroncsokat a piacon.

Üzemeltetés (GPS rendszerek, járműkövetés)

 

Egy jó járműkövető és diagnosztikai rendszer aranyat érhet egy céges flottánál! Kontrolálhatja a céges gépjárművek használatát, az üzemanyag fogyasztásokat vagy optimalizálhatóak útvonalak! Komoly megtakarítási potenciál van ezen rendszerekben! A piacon sokan nyújtanak ilyen típusú szolgáltatásokat, mi segítünk kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbbet!

Üzemeltetés (üzemanyag, fogyasztás)

 

Céges flották esetében az egyik komoly rendszeres költség az üzemanyag. Több módszerrel is kontrolálhatóak és optimalizálhatóak ezen kiadások.  A szolgáltatóknál kedvezmények érhetőek el az üzemanyagárakból, kényelmi szolgáltatások vehetőek igénybe, ha jól választunk. A piacon fellelhető szolgáltatók közül meg tudjuk mondani, hogy melyikkel nyer az Ön cége a legtöbbet.

Okmányirodai ügyintézés (forgalomba helyezés, engedélyek beszerzése)

 

Senki sem szereti ha rabolják az idejét, mert az mindenkinek drága. Ha Ön is így gondolja, akkor bízzon meg minket az beszerzendő flottájának, céges autójának ügyintézésével. Megfelelő partnerekkel, kapcsolatokkal rendelkezünk ahhoz, hogy az adminisztratív feladatokat gyorsan és hatékonyan megoldjuk. Legyen az bármi, például forgalomba helyezés, átírás, átrendszámozás vagy okmány pótlás.

Állami díjak (cégautó adó, teljesítmény adó, egyéb költségek)

 

Ha szereti pontosan tudni, hogy milyen költségekkel tervezhet, akkor ebben is tudunk támogatást nyújtani! Segítünk kiszámolni, hogy mennyi lesz a flottája vagy céges autója adóvonzata és az összes egyéb költsége!

Biztosítások (kötelező, CASCO, GAP biztosítások)

 

Az Ön gépjárművének is az egyik rendszeres költségeleme a biztosítások. Vannak a kötelező biztosítások és a választható biztosítások. Ez szintén egy olyan terület, ahol rengeteg szolgáltató, rengeteg terméket ajánl. Segítünk eligazodni és kiválasztani az Ön számára legjobbat! Segítünk, hogy csak azért fizessen amire tényleg szüksége és igénye van.

Nem várt események (balesetek, gépkocsi sérülések)

 

Sajnos néha bekövetkeznek olyan események amiket Ön is szeretne elkerülni, de nem lehet. Ilyen például amikor gépjárművét összetörik, megrongálják. Vagy csak egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt megkarcolja, meghúzza szeretett autóját. Kezdődik a tortúra, a gépjárművet szállíttatni, biztosítókkal vesződni, javítóval küzdeni, kitalálni, hogyan pótolja gépjárművét a javítás idejére. Ismerve és átlátva az ilyenkor zajló folyamatokat, támogatást tudunk nyújtani, hogy megtalálja azt a szolgáltatót, aki a teljes procedúrát lebonyolítja Ön helyett. Mindezt költséghatékonyan és a lehető leggyorsabban tesszük.

Értékesítés (piaci ár meghatározás, eladási módok, lehetőségek)

 

A céges autó akkor válik púppá amikor már le akarjuk cserélni. Ilyenkor általában az emberek a leggyorsabb, de legrosszabb megoldásokat választják, például beszámíttatják az új gépjármű árába. Ennél sokkal több jó megoldást is tudunk tanácsolni, hogyan tud gyorsan, hatékonyan és a bevételt maximalizálva megszabadulni céges gépjárműveitől.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Tegyen próbára minket és meglátja, hogy időt, pénzt és energiát spórolunk Önnek.

Varga Zsolt

Gépjármű üzemeltetési és flottakezelési szakértő

 

© 2018-2021 Nova Fleet Consulting Bt. Minden jog fenntartva. | Kapcsolat | ImpresszumAdatkezelési tájékoztató